Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация
Стартирай видеоклипа

“Аз мога без страх всичко!”

ОУ "Св. св. Кирил и Методий" - ДимитровградОтстоява се идеята, училището да се утвърди сред водещите културно-образователни институции в града и областта, с ефективно социализиране и интегриране на децата от ромската общност от кв.Вулкан и кв.Марийно към общоприетите ценности и култура.

Издигане образователното ниво на учениците до реално покриване на необходимия минимум знания и умения съгласно ЗПУО и ДОС.

В края на периода 2017-2020 г. училището ни да е утвърдено като Обединено училище, даващо професионална подготовка по готварство и шивачество, приемащо всички желаещи, както от кварталите от левия бряг на р.Марица, така от гр.Меричлери. Реализиране на идеята училището ни да получи статут на Обединено училище с професионална подготовка.

Новини и съобщения


02.06.2023Спортно състезание

Спортно състезание "По стъпките на Ботев" с. Крепост

На 1-ви юни учениците от Обединено училище "Се. св. Кирил и ...

виж повече
22.05.2023Посещение на ДГ

Посещение на ДГ "Синчец"

На 17.05 2023 г. учениците от ОбУ "Св. св. Кирил и Методий" Десислава Митева и Димитрина Найденова от 8 клас под ...

виж повече
18.05.2023

План - прием 2022/2023 г.

  ПЛАН - ПРИЕМ 2023/2024 УЧЕБНА ГОДИНА     За учебната 2023/2024 г. ОбУ "Св.св. Кирил и Методий" гр. Димитровград ще приема ученици  в професионална паралелка  по специалност "Хранително-вкусова промишленост", професия "Работник в хранително - вкусовата промишленост", професионално направление" ...

виж повече
Документи
Стратегия, програми, график
Всички документи указващи устройството и дейността на учелището.
Проекти
Национални програми, фондове
Всички проекти и фондове за развитие в които училището участва.
Профил на купувача
Обществени поръчки по ЗОП
Обявления и информация за всички обществени поръчки назначавани от учелището.